*ostatní*
Příspěvky
Úvod do umění kuchařského, vážně i nevážně, tak, jak život naučil.
7. 5. 2012
Jak začít? Jistě si myslíte, že je to troufalost začít psát kuchařku v době Polreichů, kluků v akci, Babiců a mnoha dalších. Jenže. Tahle nová rubrika vzniká z potřeb vyšších cílů. V rámci kategorie o houbách dostávám spoustu dotazů, jak naložit s tou, či onou houbou (asi tak dva, nebo tři celkem), takže inspirován jistou osobou jsem se rozhodl dát do kupy pár houbových receptů. No jo, ale když už budu psát třeba o dršťkové polívce z hub, proč bych nemohl napsat i o dršťkové klasické, nebo o dršťkové podle Stelly. Ubezpečuji vás, že jsem k této rubrice povolán přímo od Boha. Kdo jiný by měl psát o žrádle, než někdo, kdo má pořád hlad a je tlustej jak dva! :-D